Menjomblo di Pantai Sambolo

Assalamualaikum,
That was my second short escape from my boring daily routine. And that time i was alone, honestly that was my first time ‘escaping’ alone. I never been to anywhere for holiday or escaping alone. And i think that road trip was not a holiday because i did that literally for escaping.
So, the night before my road trip i hitted with a very bad news and i felt like my life was flipped in one night. I cried all night long and i really wanna run or do something bad, but fortunately i know that we have to take responsibilities from any of our action. Then, i’m such a good girl the first thing i think when i open my eyes in the morning is “beach” “i need it”.
Continue Reading

Food: Makan Takoyaki Halal di Jepang

Takoyaki, siapa sih yang ga tau takoyaki ?
makanan jepang yang bulet-bulet isinya potongan daging gurita, kalo di Indonesia sih bisa keju atau smoked beef atau gurita atau crab atau dicampur semua! terus di makan pake bumbunya yang asem manis gurih dan ga lupa mayo serta irisan ikan cakalang yang supper yummehhh! uuu i’m so happy even only think about that.
SMXLL

Continue Reading

Berenang di Curug Leuwih Lieuk dan Leuwih Hejo

Short escape from the craziness of our beautiful city, Jakarta.
Lanjutan dari cerita jalan-jalan ke Sentul, bogor sebagai penutup 2016. setelah piknik cantik di gunung pancar, perjalanan aku dan kapoy berlanjut ke curug leuwih hejo yang berjarak sekitar 45menit dari gunung pancar. Satu-satunya modal ke curug ini cuma review dari blog-blog yang kita temuin di Google dan baca Comment-comment di Google maps, kalo dari review orang-orang sih jalanan menuju curugnya rada extreme sehingga harus memaksimal kan kondisi kendaraan yang kita gunain. awalnya sih deg-degan, karna ban mobil aku belum diganti dan sedikit botak. Tapi setelah pertimbangan “ah ga mungkin se extreme itulah cuma sentul doang” jadi turun lah level keraguannya, ditambah foto-foto digoogle yang super cantik dan kelihtatannya ga terlalu extreme buat kita yang jarang banget main ke curug. soo, tunduk dari kata-katanya dalai lama

“Go someplace you’ve never been before”
– Dalai Lama –

jadi lah kita ke curug ini.
Continue Reading

Piknik Cantik Di Gunung Pancar

2017 !! this is my first time seriously writing an article till finish (i hope hahaha). i made this wixblog since 2016 to post my photoshop portfolio, and i start to think about blogging. the first idea that came up is to be a beauty blogger, cause i love makeup (i ware makeup everydamnday, even when I’m feeling blue but not going anywhere. i do makeup to cheer up my self lol). but i’m a lazyass person soon I’m to lazy to take steps picture of me doing some makeup. so i forgot bout my blog. bye wix….
nope
im not saying goodbye
cause I’m still here
lets continue
i love travelling also eating, i really love food. my relationship with food is stronger than with my not-sure-bf (sst HAHA), i post lots of food and travel pic in my instagram. and few of my friends ask me like “why don’t you make a blog? or apply some article in magazine or something?” then, i really don’t mind them. i start blogging cause i want it HAHA i wanna share my travelling story and this blog also gonna be my place to PRACTICE MY ENGLISH so, I WILL BE GLAD IF GRAMMAR NAZI ATTACK ME HERE:*. i gonna categorise my blog into travel and food and others (maybe i’ll get another idea) and my first story will be my trip to almost bogor in the end of 2016, the almost hype-est nature destination in 2016….. GUNUNG PANCAR !
Continue Reading